Ознака: „Роман на годината“

Во конкуренција 39 романи за наградата „Роман на годината“

Жирито за доделување на наградата „Роман на годината“ на фондацијата за унапредување и промоција на културните вредности „Славко Јаневски“, во состав Владимир Јанковски (претседател),...