Ознака: ракурс

Европски ракурс: Дадените ветувања – потреба во минатото, прекршените ветувања –...

Македонија и регионот остануваат во прашалници. Имено, што е тоа што е ново на овој план предложено од страна на Европската комисија (ЕК), а...