Ознака: РАКОМЕТ – ЕХФ

Во новата сезона на Европскиот куп ќе играат две екипи повеќе...

РАКОМЕТ - ЕХФ Вкупно 59 екипи, две повеќе во споредба со претходната сезона, се пријавени за претстојниот Европски куп на Европската ракометна федерација (ЕХФ) за...