Ознака: Причината за смртта

Причината за смртта на Бетовен откриена од прамени коса

Тим од меѓународни научници откри дека композиторот имал генетска предиспозиција за заболување на црниот дроб и дека бил заразен со хепатитис Б Кој бил таткото...