Ознака: Препсански договор

Грците во Австралија повторно притискаат за почитување на Преспанскиот договор

Австралискиот хеленски совет преку писмо до австралискиот премиер Ентони Албанезе бара да се почитуваат одредбите од Преспанскиот договор, за кои тврди дека се игнорирани...