Ознака: Португалци

Португалците и Хрватите најдоцна од сите во ЕУ се осамостојуваат, на...

Бројките на „Евростат“ ја открија просечната возраст на која младите во Европа ја напуштаат родителската куќа за да се осамостојат. На врвот на листата...