Ознака: поправен

Поправен е дигиталниот споменик на Прличев во Охрид

Поправен е дигиталниот споменик на Григор Прличев, откако вчера беше вандализиран само два дена откако беше поставен во центарот на Охрид. Споменикот вклучува технологија за...