Ознака: Подземна банка

Европол: Преку „подземна“ банка испрани 180 милиони евра од трговија со...

Европол соопшти дека во заедничка акција со белгиската и шпанската полиција откриен е сложен и професионален систем за перење пари преку поморските и воздушните...