Ознака: ПиП

Ефектите од трасирањето на Патот на свилата на Блискиот Исток

Една деценија од почетокот на иницијативата „Појас и пат“ на Кина Лансирана во 2013 година, иницијативата „Појас и пат“ (ПиП) - глобална стратегија за инфраструктура...