Ознака: Перо Ловшин

„Перо Ловшин – Ти можеш“ во Кинотеката

На 22 и 23 февруари, од 20 часот, во Кинотеката ќе биде прикажан долгометражниот музички документарен филм „Перо Ловшин – Ти можеш“, кој ја...