Ознака: „Оскар на хуманоста“

Живко Мукаетов прогласен за премиум партнер на манифестацијата „Оскар на хуманоста“...

Црвениот крст на Град Скопје го одликуваше генералниот директор и претседател на УО на „Алкалоид“ со Оскар на хуманоста во категоријата Премиум партнер, како...