Ознака: Орган

Орган што лекарите често го отстрануваат може да се бори...

Малата лојна жлезда зад градната коска често се нарекува „бескорисна“ во зрелоста. Меѓутоа, една неодамнешна студија сугерира дека тимусната жлезда не е ни приближно...

Орбан го почна новиот премиерски мандат во Унгарија со прогноза за...

Унгарските пратеници денеска го реизбраа лидерот на партијата Фидес, Виктор Орбан, на функцијата премиер, на која тој се наоѓа од 2010 година, а за...