Ознака: општествениот

Нервозата кулминира и кај учениците и кај наставниците и родителите

Нервозни се и учениците и кадарот, не само поради тоа што се одолжува времето за настава туку и поради тоа што квалитетот не е...

Сѐ поблиску до работ на амбисот на општествениот јаз

Суровите и жестоки реакции во македонската јавност (во медиумите, на социјалните мрежи), како своевиден континуитет на протестите пред институциите што се одржуваа речиси две...