Ознака: омепразол

„Алкалоид“ добитник на „Патент на годината за 2023“ за иновативниот „омепразол“...

Иновативната формулација на „Алкалоид“ АД за лекот со додадена вредност „омепразол“ во течна форма, готов за употреба, прва од ваков тип во светски рамки,...

„Алкалоид“ добитник на „Патент на годината за 2023“ за иновативниот „Омепразол“...

Иновативната формулација на „Алкалоид“ АД за лекот со додадена вредност „Омепразол“ во течна форма, готов за употреба, прва од ваков тип во светски рамки,...

„Алкалоид“ донираше течен „Омепразол“, вреден 12,5 милиони денари, за лекувањето на...

За едногодишна терапија за деца, пациенти на Клиника за детски болести и на Клиника за респираторни заболувања кај децата - Козле Како континуиран поддржувач на...

„Алкалоид“ АД Скопје со историско достигнување во третманот на рефлуксен езофагитис...

„Алкалоид“ во изминативе години започна процес на редизајнирање на постојни генерички фармацевтски производи за нови индикации, со цел создавање лекови со додадена вредност кои...