Ознака: невидливи

Ѕвездите би можеле да бидат невидливи за 20 години

Зголемената употреба на ЛЕД-технологијата и другите видови осветлување го осветлуваат ноќното небо до „драматично ниво“ и, со сегашната брзина, повеќето соѕвездија нема да бидат...