Ознака: настан од висок ризик

МВР презема активности за безбедно чествување на 4 февруари, роденденот на...

Ја уверувам македонската јавност дека Министерството за внатрешни работи ќе направи се согласно сите закони, согласно Уставот чествувањето на 4 февруари – роденденот на...