Ознака: Најбогат – Луксембург

Во Луксембург се живее најбогато, Бугарите и Словаците најсиромашни во ЕУ

Последниот извештај на Евростат покажува дека жителите на Луксембург и понатаму се најбогатите граѓани на Европската унија, со куповна моќ 2,5 пати поголема од...