Ознака: наградата „Ванчо Николески“

Ели Маказлиева е добитничка на наградата „Ванчо Николески“ за најдобра книга...

Друштвото на писателите на Македонија ги додели признанијата за 2022 година Комисијата за наградата „Ванчо Николески“ на Друштвото на писателите на Македонија, која се доделува...