Ознака: Национални шуми

Вработените во „Национални шуми“, најавија штрајк, бараат исплата на плати

Синдикатот за градежништво, индустрија и проектирање (СГИП) најави штрајк којшто ќе почне од 7 март и ќе трае сѐ до исполнувања на барањата за...

Огревното дрво на ЈП „Национални шуми“ поскапено за 20 проценти

Огревното дрво на ЈП „Национални шуми“ се продава по 20 проценти повисока цена, откако стапи во сила одлуката на УО на претпријатието од 21...