Ознака: мобилно

Шпаркасе Банка со можност за индивидуални донации за „СОС Детско село“...

Во рамките на долгогодишната соработка помеѓу Шпаркасе Банка и СОС Детско село, а со цел подобрување на квалитетот на животот на децата без родителска...