Ознака: млечна индустрија

Млечната индустрија да не ги притиска кооперантите за намалување на цената...

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска рече дека очекува сите компании опфатени со замрзнувањето на цените на тестенините и млечните производи да ја почитуваат...