Ознака: мјузик

„Ковачески мјузик“ го објави осмиот албум со вокалистката Светлана Јовановска

„Ковачески мјузик“ официјално го објави осмиот албум „Dualities“. Овој нов албум содржи таленти на музичари од целиот свет, вклучувајќи ја и реномираната македонска вокалистка...