Ознака: Митева

Промовирана изложбената поезија „Стражари на ноќта“ од Марија Митева

Во „Мала станица“ се одржа промоцијата на збирката поезија „Стражари на ноќта“ од Марија Митева, во издание на „Полица“. Во прекрасната атмосфера на галеријата,...