Ознака: Малата Шун

ДЕЦАТА ВО МОБИЛНИОТ ТЕЛЕФОН

Ви претставуваме дела на кинески автори за млади: Џоу Син Вчера беше седмиот роденден на Малата Шун. Нејзините родители ги прославуваа претходните родендени на различни...