Ознака: Маја Ангелу

Маја Ангелу – Сонцето маченик меѓу афроамериканскиот и македонскиот сон

Константин Плевнеш и Марија Пијанманов –Плевнеш Специјално од Париз за „Нова Македонија“ На 28 мај се навршуваат 9 години од заминувањето во вечноста на Маја...