Ознака: Културно -информативниот центар

Ден на пијаното во Културно -информативниот центар

Денеска и на 29 март во Скопје, по седми пат, ќе биде одбележан Денот на пијаното. Настапите на учесниците ќе се одржат во КИЦ...