Ознака: криија

Неплатена кирија причина за масакарот кај Цетиње

Убиецот Вук Бориловиќ, масакрот во Цетиње го извршил по расправија со семејство што живеело кај него како потстанари, откако претходно настанала кавга за нерасчистени...