Ознака: Извештајот на ЕК

Грковска: Институциите мора да бидат и поодговорни и да ги подобрат...

Приближувањето кон ЕУ како наша најзначајна стратешка цел значи постојано да ја јакнеме одговорноста и отчетноста на институциите, да ја подобруваме нивната функционалност како...