Ознака: изневерување

Зошто некои луѓе изневеруваат дури и кога се вљубени

Постојат многубројни психолошки причини за тоа зошто некој сака да изневерува, но според психијатарката д-р Сузан Еделман, најдоброто објаснување е она што го користеше...