Ознака: италијански воздухопловни сили

Министерство за одбрана: Италијанските воздухопловни сили ќе учествуваат во патролирање на...

Министерството за одбрана денеска соопшти дека согласно НАТО принципите на заменливост, а во насока на зајакнување на мисијата за воздушно патролирање (AIR Policing) над...