Ознака: италијанската

Климатизерите во јавните установи ќе ладат и ќе греат помалку

Со намалувањето на употребата на климатизерите, Владата има цел да заштеди четири милијарди кубни метри гас оваа година Италијанската влада најде начин како да штеди...

Филм за италијанската мафија или најдобриот филм на сите времиња

Педесет години од филмот „Кум“ Заснован на бестселерот „Кум“ на Марио Пузо, со Марлон Брандо како патријарх на семејството Корлеоне, првиот од трите дела на...