Ознака: ИСТОРИСКА ШТЕТА

Артефакти од непроценлива вредност се губат на мистериозни „аукции“

ИЛЕГАЛНА ЗАРАБОТКА СО АНТИЧКИ ПРЕДМЕТИ ЗА КОЛОСАЛНА ИСТОРИСКА ШТЕТА Илјадници артефакти со голема историска и финансиска вредност, вклучувајќи и предмети земени од гробови и археолошки...