Ознака: голем театар

Држава без стратегија за сопствената иднина – нема иднина

НАМЕСТО ЕНИГМАТСКИ ЛИДЕРСКИ СРЕДБИ, ПОТРЕБНИ СЕ ДОЛГОРОЧНА СТРАТЕГИЈА И ВИЗИЈА ЗА ИДНИНАТА НА ДРЖАВАТА Последното искуство покажа дека македонското општество не смее да се потпира...