Ознака: Фатмир

Колумна на министерот за финансии Фатмир Бесими

Даночна реформа: За економски раст, сузбивање на сивата економија и фер јавни давачки Неделава отворивме јавна дебата за реформата во даночниот систем. Имавме дискусија со...