Ознака: евтина тарифа

Бектеши: Евтината тарифа од 22 до 7 часот нема да се...

Нема да има никаква измена во делот на евтината тарифа од 22:00 – 07:00 часот, ќе се интервенира само во високата тарифа, рече денеска...