Ознака: Економски финансиски форум

Македонија е на одличан пат кон ЕУ, партиските интереси да се...

Македонија денес е на одличан пат кон ЕУ. Но, би сакал да пренесам порака до сите политички сили во земјата - соработувајте. Ова е...

Ковачевски – Бјерде: Се фокусираме на инвестиции во земјоделство и енергетика...

Премиерот Димитар Ковачевски се сретна со потпретседателката на Светска Банка за Европа и Централна Азија, Ана Бјерде, пред почетокот на меѓународната конференција „Економски финансиски...