Ознака: Ехо

Изложбата „Ехо“ на Ана Ивановска отворена денес во Кичево

Доцна попладнево во ликовниот салон од Центарот за култура „Кочо Рацин“ во Кичево, беше отворена изложба на Ана Ивановска со работен наслов „Ехо“. Оваа...