Ознака: драмски еп „Нож“

Драмскиот еп „Нож“ – ново книжевно дело на Зоран Пејковски

Македонскиот драмски писател, драматург, сценарист, поет, прозаист, публицист, театролог и единствен натуралист во македонската литература, Зоран Пејковски, неодамна го објави својот најдов драмски еп...