Ознака: Драган Ковачевски

Ковачки изнесе тврдења за сексуално вознемирување во АРМ и му префрли...

Премиерот Димитар Ковачевски во собраниската сала зборуваше за жените министерки и обвини за сексизам, по изјавата на пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Драган Ковачки,...

Партиските препукувања ги „мобилизираа“ Генералштабот и дел од „Волците“

Генералштабот на Армијата на Македонија јавно се спротивстави на секој обид нарушување на кредибилитетот, интегритетот и угледот на АРМ, откако дел од поранешните и...