Ознака: Драган Деспотовски

Деспотовски: Инвестицијата на „Е-Го“ предвидува 891 работно место со бруто-плати до...

Инвестицијата на германскиот производител на автомобили на електричен погон „Е-Го“ во технолошко индустриско-развојната зона во Тетово се проценува на околу 130 милиони евра, а...