Ознака: Добра идеја фестивал

Успешно реализирано и завршено уште едно издание на ДОБРА ИДЕЈА ФЕСТИВАЛ...

На Фестивалот настапија неколкумина помлади музички состави и локални диџеи во неколку македонски градови и домовите на културата при истите. На мини карванот од фестивалот...