Ознака: ДЛУБ

Годишна изложба на ДЛУБ во Битола

Друштвото на ликовните уметници од Битола ја организира Годишната изложба на 19 јули, во 20 часот, во „Магаза“. Ќе бидат презентирани педесет и шест...