Ознака: дисциплинa

Може ли Брисел да ја дисциплинира Софија

БУГАРИЈА КОНТРА ЕВРОПСКИТЕ ВРЕДНОСТИ, ДЕМОКРАТИЈАТА И ЧОВЕКОВИТЕ ПРАВА Меѓународното движење за човекови права (ММДЧП), кое активно работи веќе 36 години на полето на човековите права,...