Ознака: Детскиот евросонг 2022

Животот е пред Лара, Јован и Ирина!

Едвај чекаме да застанеме на сцената на „Детскиот евросонг“ во Ереван, Ерменија, каде што ќе се одржи 20-то јубилејно издание на фестивалот, порачуваат младите таленти Средба...