Ознака: Демерџиев

Бугарскиот министер за внатрешни доаѓа во Скопје на средба со министерот...

Вицепремиерот за јавен ред и безбедност и министер за внатрешни работи на Бугарија, Иван Демерџиев со придружна делегација, денеска, ќе престојува во работна посета...