Ознака: Дејан Мицкоски

Мицкоски: Верувам во репрезентативците и во нивните можности

ЏУДО - ЗАВРШНИ ПОДГОТОВКИ ЗА БАЛКАНСКОТО ПРВЕНСТВО ЗА КАДЕТИ Атмосферата на подготовките е одлична, засега сите се добри, немаме повредени џудисти. Македонија на оваа Балканијада...