Ознака: Црвена јабука

Враќање во младоста со химните на едно време

По концертот на „Жера и Црвена јабука“ во Скопје Продукциската куќа „Вајб“ од Тетово, која ги донесе „Жера и Црвена јабука“ во Скопје пред нецели...

Легендарната „Ако умрам, ил загинам“ на Јонче Христовски на новиот албум...

Новиот студиски албум „Нека нова јутра“ на популарната група „Црвена јабука“ конечно е пред фановите. Најавен со насловната песна и спот, овој албум го...