Ознака: човечкиот род

Фасцинантно е значењето на човечкиот род во овој свет

Филип Коруновски, уметник Во Младинскиот културен центар е отворена изложбата „Носталгија на изолацијата“ на Филип Коруновски. Делата прикажуваат на што се посветија луѓето за време...