Ознака: чистењето на мијалникот

Многу луѓе несвесно прават грешки при чистењето на мијалникот

Домување Мијалникот бара редовно чистење и одржување. Меѓутоа, многу домаќинки несвесно ги прават следните грешки при чистењето, а не би требало. Само го бришете со влажна...