Ознака: Божидар Симоновски

Мурал во чест на Божидар Симоновски, двигателот на музичкиот живот во...

Денеска во Штип сѐ е во знакот на музиката. Голем број македонски музичари, љубители на рокенролот и претставнци на седмата сила, дојдоа попладнево во...